Aanmelden als expert

Word zelf Testrr

Leuk dat je jezelf wilt aanmelden als Testrr. Door het formulier hiernaast in te vullen meld je jezelf aan als Testrr.

 

Testrr koppelt experts aan ondernemers die goed advies voor hun website willen ontvangen, maar liever geen gebruik maken van een vaak veel te duur bureau. Ben jij die expert?

 

Op de tweede pagina van het aanmeldformulier vragen we naar jouw ervaring. Beschrijf hier zo uitgebreid mogelijk waarom jij geschikt bent en het leuk vindt om websites, shops of apps te adviseren. Na het invullen van het aanmeldformulier nemen wij contact met je op. Omdat wij willen dat we te maken hebben met serieuze experts, zullen we je vragen om een kleine test te doen. Op deze manier kunnen wij goed inschatten op welk vlak je expertise ligt en voor welke website we jou kunnen inzetten.

 

Uiteraard doe je dat niet voor niets. Voor de analyse en het opmaken van het rapport ontvang je €149,-. De klant betaalt hier €199,- voor, waardoor de marge van Testrr €50,- is. Met dit bedrag zorgen wij voor de werving van klanten, dragen wij het risico bij een slecht advies, onderhouden we deze website en social media en leveren we jou een format voor het rapport. In de meeste gevallen kost een advies en analyse je 2,5 tot 3 uur.

Aanmelden als expert
1Jouw gegevens
2Jouw ervaring

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Testrr will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.